Repollo salteado con chistorra y huevo duro

Repollo salteado con chistorra y huevo duro

4.4 115 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
    600 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • dientes de ajo
    2
  • de chistorra en trozos de 2 cm
    200 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 pellizco
  • huevos duros
    4

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 500 kcal / 2090 kJ
Πρωτεΐνη 19.1 g
Λιπαρά 44.1 g
Υδατάνθρακες 6.8 g
Φυτικές ίνες 4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.8 g
Νάτριο 798.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων