Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow Cooked Oxtail
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
538 mg
Πρωτεΐνη
34 g
Θερμίδες
1636 kJ /
391 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slow Cooking
9 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPollo Pibil
1h 30min
Beef Stroganoff
40min
Shepherd's Pie
1h 15min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min
Pork and Mushroom Wraps
30min
Fajitas
35min
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Soy Poached Chicken
50min