
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterrane Köstlichkeit – selbstgebackenes Brot im Tontopf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
2 Stück
Υλικά
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Milch125 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Bestreuen250 g
-
Salz½ TL
-
Kräuter der Provence1 EL
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft4
-
Oliven, grün, entsteint8
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
567 kcal /
2119 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
12 g
Υδατάνθρακες
94 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Best of Blogger
9 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Curry-Brot
1h 30min
Landbrot Backhausart
2h
Brioche
2h
Soda Bread mit Feta
30min
Brioche
9h 30min
Maisbrot
1h 5min
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102h
Gefüllte marokkanische Brote
2h 45min
Glutenfreies Weißbrot
4h 25min
Laugen-Schinken-Hörnchen
2h 15min
Birnen-Nuss-Brot
1h 15min
Vollkornbrot
5h