
Συσκευές & Αξεσουάρ
Paprykowy sos holenderski
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
350 g
Υλικά
-
czerwonej papryki, konserwowej, pieczonej pokrojonej na kawałki100 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego20 g
-
wody10 g
-
sosu Tabasco® (προαιρετικό πεδίο)2 krople
-
masła pokrojonego na kawałki130 g
-
papryki wędzonej, mielonej1 łyżeczka
-
żółtka4
-
soli½ - 1 łyżeczka
Διατροφή ανά 100 g
Θερμίδες
474 kcal /
1986.9 kJ
Πρωτεΐνη
7.1 g
Λιπαρά
49.4 g
Υδατάνθρακες
1.7 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
23.4 g
Νάτριο
461.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

SOSY I KREMY
22 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPâté z wędzonego pstrąga
1h 20min
Pasta z kaszy pęczak i pora
40min
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1h
Pâté z kurzych wątróbek
3h 30min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pełnoziarniste spaghetti w kremowym sosie z soczewicy i marchewki (TM7)
Nessuna valutazione
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10min
Pasztet z brukwi
2h 5min
Thermomix® Party - Przepis 1
5min
Pasta zhong
15min
Pasta z topinamburu
35min
Wegański ziołowy „ser” à la feta
12h 10min