Sos béarnaise

Sos béarnaise

4.8 43 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
300 g

Υλικά

  • 4 - 5 gałązek estragonu, świeżego tylko liście, łodyżki zachować
  • 80 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 80 g białego octu winnego
  • 180 g masła pokrojonego na kawałki
  • 4 żółtka
  • ½ - 1 łyżeczka soli
  • 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 619.7 kcal / 2594.7 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 65 g
Υδατάνθρακες 1.7 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 34.7 g
Νάτριο 424 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων