 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
Venison Wellington
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
              
              
                
                4 portions
              
            Υλικά
Chicken mousse
- 
          dried porcini mushrooms2 tbsp
- 
          hot water for soaking
- 
          fresh Swiss brown mushrooms100 g
- 
          unsalted butter10 g
- 
          fresh thyme leaves only3 sprigs
- 
          salt2 pinches
- 
          ground black pepper1 pinch
- 
          skinless chicken breast fillet cut into pieces (2 cm - approx. 250 g)1
- 
          egg1
- 
          egg yolk1
- 
          thickened cream120 g
Crêpes
- 
          unsalted butter30 g
- 
          milk325 g
- 
          egg1
- 
          plain flour150 g
Red wine jus
- 
          carrot trimmed and cut into pieces1
- 
          celery stalks cut into pieces2
- 
          leek white part only, cut into pieces½
- 
          onion cut into quarters1
- 
          olive oil20 g
- 
          dried bay leaf1
- 
          fresh thyme3 sprigs
- 
          star anise1
- 
          juniper berries2 - 3
- 
          Madeira wine100 g
- 
          red wine350 g
- 
          Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
- 
          Beef stock paste (see Tips)2 tsp
- 
          water1500 g
Assembly
- 
          puff pastry (see Tips)500 g
- 
          venison loin or 2 smaller fillets placed one on top of each other (see Tips)500 g
- 
          salt to season
- 
          ground black pepper to season
- 
          egg lightly beaten1
Braised red cabbage
- 
          red cabbage thinly sliced500 g
- 
          unsalted butter50 g
- 
          red wine100 g
- 
          vinegar raspberry50 g
- 
          fresh thyme leaves only3 sprigs
- 
          sugar1 pinch
Celeriac purée
- 
          celeriac cut into pieces (1 cm)400 - 450 g
- 
          unsalted butter40 g
- 
          fresh thyme leaves only2 sprigs
- 
          thickened cream100 g
- 
          milk250 g
- 
          salt to taste
Caramelised eschalots
- 
          eschalots cut into halves4 - 6
- 
          olive oil for frying
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
                    Νάτριο
                    
                        1295.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        73.8 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        6766.6 kJ  / 
                        1611.1 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        98.5 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        22.6 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        54.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        96.3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        Mark Southon
                        10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
                    
                  Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Gozleme
1ωρ. 40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Zucchini cheddar slice
45 λεπτ.
Poached chicken with liquid stock
25 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb spezzatino
1ωρ. 45 λεπτ.
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8ωρ. 50 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Sri Lankan red beef curry
1ωρ. 40 λεπτ.
 
                                     
                                     
                                    