Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym

Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym

4.7 352 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

Krem z kalarepy
  • kalarepy młodej, z liśćmi (2-3 szt.), pokrojonej kawałki
    350 - 400 g
  • ziemniaków pokrojonych na kawałki
    200 g
  • pora tylko białej części, pokrojonej w krążki
    50 g
  • wody
    500 g
  • koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona
  • masła
    20 g
  • rozmarynu, suszonego
    ½ łyżeczki
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • śmietany, 18% tłuszczu
    100 g
Olej koperkowy
  • koperku, świeżego tylko liście (ok. 1-1½ pęczka)
    10 - 15 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • oliwy z oliwek
    40 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 163.3 kcal / 683.3 kJ
Πρωτεΐνη 2.4 g
Λιπαρά 12.7 g
Υδατάνθρακες 11.6 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g
Νάτριο 613.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων