Parmezános rizottó

Parmezános rizottó

5.0 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 adag

Υλικά

  • Parmezán sajt darabolva (3 cm)
    40 g
  • mogyoróhagyma (kb. 30 g)
    1
  • vaj
    40 g
  • extra szűz olívaolaj
    10 g
  • rizottó rizs (pl. Carnaroli, Arborio), 14-15 perc főzési idővel (lásd tanács)
    320 g
  • fehér bor, száraz
    60 g
  • víz
    820 g
  • leveskocka (0,5 literhez) húsos vagy zöldséges
    1
    1 púpozott tk csirkehús levesalap, házi készítésű, húsos vagy zöldséges
  • ízlés szerint
    ½ - 1 tk

Διατροφή ανά 1 adag

Θερμίδες 433 kcal / 1812 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 15 g
Υδατάνθρακες 63 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων