Empanada integral con algas y pulpo

Empanada integral con algas y pulpo

4.5 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

Masa
  • de agua
    100 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de vino blanco
    50 g
  • de manteca de cerdo
    90 g
    90 g de mantequilla
  • huevo
    1
  • de levadura prensada fresca (desmenuzada)
    25 g
  • de harina integral
    400 g
  • de sal
    1 cucharadita
Relleno
  • de cebolla en trozos
    400 g
  • de pimiento rojo en trozos
    200 g
  • de pimiento verde en trozos
    200 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de aceite de oliva
    60 g
Montaje
  • de alga nori
    2 - 3 láminas
  • de pulpo en aceite escurrido (aprox. 300 g)
    4 latas
  • huevos duros troceados
    3
  • huevo batido
    1

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 659 kcal / 2757 kJ
Πρωτεΐνη 23.7 g
Λιπαρά 40.9 g
Υδατάνθρακες 49.3 g
Φυτικές ίνες 8.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Νάτριο 651.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων