Συσκευές & Αξεσουάρ
Φατσούλες με ντομάτα
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 μερίδες
Υλικά
-
νερό1200 γρ.
-
κολοκυθάκια κομμένα σε κυβάκια (0.5-1 εκ.)70 γρ.
-
ρύζι, μπασμάτι80 γρ.
-
ντομάτες (Ø 5-6 εκ.)4
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο15 γρ.
-
βαλσαμικό ξίδι1 κ.σ.
-
αλάτι, ψιλό1 - 2 πρέζες
-
20 γρ. τυρί έμενταλ, σε κυβάκια (1 εκ.)τυρί παρμεζάνα νιφάδες20 γρ.
-
τόνο, σε κονσέρβα, σε λάδι σουρωμένο60 γρ.
-
ελιές, πράσινες, χωρίς κουκούτσι2
-
τυρί γκούντα1 φέτα
-
φύλλα βασιλικού, φρέσκα πλυμένα και στεγνωμένα4 - 5
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
9.6 g
Θερμίδες
820 kJ /
196 kcal
Λιπαρά
9.1 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Υδατάνθρακες
20.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Στην κουζίνα με τα παιδιά
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΜελιτζάνες στον ατμό με σάλτσα ντομάτας
1ωρ. 35 λεπτ.
Τορτίγιες με γεύση μουσακά
50 λεπτ.
Ραγού μελιτζάνας με τυρί burrata
40 λεπτ.
Μαύρα σπαγγέτι με γαρίδες
Καμία βαθμολογία
Στέικ κουνουπιδιού με σάλσα και πουρέ
1ωρ.
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
10 λεπτ.
Ψητό ρυζόγαλο με μήλα
1ωρ. 45 λεπτ.
Φριτάτα καπρέζε
30 λεπτ.
Φοντύ τυριών
25 λεπτ.
Βέγκαν μπέργκερ (σαν βοδινό!)
1ωρ. 40 λεπτ.
Βέγκαν stir-fry με κάσιους
35 λεπτ.
Σαλάτα με άγριο ρύζι και βινεγκρέτ με πάστα miso
Καμία βαθμολογία