Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado

Galleta de parmesano con mousse de remolacha y salmón ahumado

3.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 raciones

Υλικά

Galleta de parmesano
  • de queso parmesano en trozos
    60 g
  • de harina de trigo
    150 g
  • de mantequilla fría en trozos
    75 g
  • de sal
    2 pellizcos
  • de agua
    50 g
Mousse de remolacha
  • de hojas de gelatina
    18 g
  • de remolacha cocida en trozos de 3 cm
    500 g
  • de agua
    50 g
  • de pimienta de Cayena molida
    2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    3 pellizcos
  • de sal
    2 pellizcos
  • de nata (35% de grasa) fría
    150 g
  • de salmón ahumado en lonchas finas
    200 g
  • eneldo fresco para decorar

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 400 kcal / 1675 kJ
Πρωτεΐνη 16.5 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 18.8 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 16.5 g
Νάτριο 993.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων