Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln

Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln

3.8 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Öl
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rindergulasch in Würfeln (3 cm), trocken getupft
    700 g
  • Wasser
    380 g
  • Sojasauce
    2 EL
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    ½ - ¾ TL
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Silberzwiebeln (Abtropfgew. 190 g), abgetropft
    1 Glas
  • braune Champignons je nach Größe geviertelt oder halbiert
    200 g
  • Gnocchi aus dem Kühlregal
    600 g
  • Speisestärke
    1 geh. EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 541 kcal / 263 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 54 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων