Sous-vide chřest s pošírovanými vejci

Sous-vide chřest s pošírovanými vejci

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 porce

Υλικά

  • 4 vejce
  • voda na ponoření sáčků
  • 150 gramů zeleného chřestu oloupaného (o délce max. 14 cm)
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 2 stroužky česneku drceného
  • 1600 gramů vody (přibližně)
  • 30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
    1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)
  • sůl na ochucení
  • pepř černý, mletý na ochucení

Διατροφή ανά 1 porci

Θερμίδες 132 kcal / 550 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 2 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 81 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων