Gyozas vegetarianas de shiitake

Gyozas vegetarianas de shiitake

4.4 40 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
26 unidades

Υλικά

Relleno
  • de agua
    250 g
  • de setas shiitake secas
    40 g
  • de jengibre fresco en trozos
    5 g
  • de cebolleta recta en rodajas (5 mm)
    50 g
  • de zanahoria en trozos
    40 g
  • de repollo en trozos
    100 g
    100 g de kale, en trozos
  • de salsa de soja
    20 g
  • de azúcar
    1 cucharadita
Salsa
  • de cebolleta recta en rodajas
    20 g
  • de jengibre fresco en trozos
    5 g
  • de miel
    40 g
  • de salsa de soja
    30 g
  • de aceite de sésamo tostado
    10 g
  • de vinagre de arroz
    30 g
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
Montaje y terminación
  • obleas para gyoza congeladas (descongeladas)
    26
  • de agua
    200 g

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 50 kcal / 212 kJ
Πρωτεΐνη 1.3 g
Λιπαρά 1.7 g
Υδατάνθρακες 7.7 g
Φυτικές ίνες 0.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 112.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων