Lachs mit Basmatireis in Dill-Sahnesauce (XXL)

Lachs mit Basmatireis in Dill-Sahnesauce (XXL)

4.9 33 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    2200 g
  • Salz
    3 TL
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    40 g
  • Basmatireis
    500 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut (je 125 g, 2,5-3 cm dick)
    8
    8 Lachsfilets, gefroren, ohne Haut, aufgetaut (je 125 g, 2.5-3 cm dick)
Sahnesauce
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Butter
    20 g
  • Schlagobers, 36% Fett
    800 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    3 - 4 geh. TL
    3 - 4 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), crumbled
  • Tomatenmark
    50 g
  • Dill, frisch nur Blätter, gehackt
    4 Zweiglein
    1 EL Dillspitzen, getrocknet
  • Chiliflocken, getrocknet (προαιρετικό πεδίο) nach Geschmack
    1 - 2 TL
  • Maisstärke
    1 EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 861 kcal / 3606 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 57 g
Υδατάνθρακες 55 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 23 g
Νάτριο 1670 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων