Smoked Gulasch mit Bacon

Smoked Gulasch mit Bacon

4.7 2.1K βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Öl
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Gulasch vom Rind in Würfeln (3 cm), siehe Tipp
    700 g
  • Zwiebeln in Spalten
    250 g
  • Schinkenspeckwürfel
    100 g
  • Wasser und etwas mehr zum Anrühren
    300 g
  • Rotwein, trocken
    150 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Tomatenmark
    50 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika de la Vera
    2 EL
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • rote Paprika in Würfeln (1 cm)
    180 g
  • Speisestärke (15 g)
    1 geh. EL

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 808 mg
Πρωτεΐνη 44 g
Θερμίδες 1997 kJ / 477 kcal
Λιπαρά 26 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων