Smoked Gulasch mit Bacon

Smoked Gulasch mit Bacon

4.7 1.9K βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Öl
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rindfleisch in Würfeln (3 cm)
    700 g
  • Zwiebeln in Spalten
    250 g
  • Schinkenspeckwürfel
    100 g
  • Wasser und etwas mehr zum Anrühren
    300 g
  • Rotwein, trocken
    150 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Tomatenmark
    50 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika de la Vera
    2 EL
  • Lorbeerblätter, getrocknet
    2
  • rote Paprika (ca.180 g), in Würfeln (1 cm)
    1
  • Speisestärke (15 g)
    1 geh. EL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 477 kcal / 1997 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 808 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων