Dorade in Salzkruste mit Olivenreis

Dorade in Salzkruste mit Olivenreis

3.8 75 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
2 Portionen

Υλικά

  • grobes Salz
    1400 g
  • Wasser
    1230 g
  • Eiweiß
    2
  • Dorade, ganz (ca. 500 g), ausgenommen, gesäubert
    1
  • Reis, parboiled
    120 g
  • Oliven, grün, entsteint in Ringen
    50 g
  • Rosmarin
    1 Zweig
  • Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
    1 EL
  • Zitronensaft zum Beträufeln

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 666 kcal / 2773 kJ
Πρωτεΐνη 23 g
Λιπαρά 42 g
Υδατάνθρακες 47 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων