Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice

Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice

4.3 87 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • whole chicken legs (approx. 2 whole legs), cut in pieces (4 cm)
    600 - 650 g
  • light soy sauce
    50 g
  • oyster sauce
    50 g
  • dark soy sauce
    30 g
  • white pepper powder
    1 tsp
  • dark sesame oil (roasted)
    1 tsp
  • garlic cloves
    3
  • fresh ginger
    20 g
  • salted fish toasted, cut in small pieces
    20 g
  • cooking oil
    20 g
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, cut in slices
    5
  • Chinese sausages (προαιρετικό πεδίο) (approx. 2 sausages), casing removed, cut in thin slices
    100 g
  • water
    450 g
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • sugar
    ½ tsp
  • parboiled basmati rice rinsed
    350 g
    350 g Bario rice, rinsed
  • spring onions chopped, to garnish
    1 - 2 sprigs

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 543 kcal / 2272 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 54 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 1262 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων