Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado

Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 porciones

Υλικά

Galleta de parmesano
  • de queso parmesano en trozos
    60 g
  • de harina de trigo
    150 g
  • de mantequilla sin sal fría y en trozos
    75 g
  • de sal
    2 pizcas
  • de agua
    50 g
Bavarois de betabel
  • de grenetina en polvo
    18 g
  • de agua
    100 g
  • de betabel cocido en trozos (3 cm)
    500 g
  • de pimienta de cayena molida
    2 pizcas
  • de sal o al gusto
    2 pizcas
  • de pimienta negra molida o al gusto
    3 pizcas
  • de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
    150 g
  • de salmón ahumado en rebanadas finas
    200 g
  • eneldo fresco para decorar
  • aceite el necesario para engrasar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 400 kcal / 1675 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 19 g
Φυτικές ίνες 2 g
Κορεσμένα λιπαρά 17 g
Νάτριο 994 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων