Ensalada de bacalao con apio y tomates en vinagreta balsámica (Al vacío)

Ensalada de bacalao con apio y tomates en vinagreta balsámica (Al vacío)

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • de aceite de oliva virgen extra
    80 g
  • de vinagre balsámico
    30 g
  • de hierbas secas variadas (albahaca, orégano, tomillo, romero, etc...)
    1 ½ cucharaditas
  • de zumo de limón
    35 g
  • de sal
    3 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • de agua
    1400 g
  • lomos de bacalao fresco sin piel (aprox. 200 g cada uno)
    4
  • de hojas verdes de ensalada
    100 g
  • de tomate maduro en gajos
    200 g
  • de apio en rebanadas
    1 tallo

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 360 kcal / 1508 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 370 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων