Συσκευές & Αξεσουάρ
Three meat roulade
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 5 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
beef rump steak cut into pieces (2-3 cm), partially frozen500 g
-
eggs2
-
breadcrumbs50 g
-
milk100 g
-
sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
button mushrooms cut into quarters150 g
-
olive oil for frying
-
pork fillet cut into pieces (2-3 cm), partially frozen300 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
skinless chicken breast fillets cut into 1 cm-thick strips200 g
-
water800 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
457.9 mg
Πρωτεΐνη
29.5 g
Θερμίδες
785.3 kJ /
187 kcal
Λιπαρά
5.2 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.7 g
Υδατάνθρακες
4.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Platter meats: Roulades, ballotines & more
8 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHigh protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Chicken and almond stir-fry
30 min
Creole jambalaya
1 godz.
Thai red chicken curry and rice
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min