
Συσκευές & Αξεσουάρ
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
dried prunes (approx. 110 g), pitted8
-
good quality pork sausagemeat300 g
-
pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)2
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
sunflower oil for brushing2 Tbsp
-
water1250 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)1200 g
-
onions quartered190 g
-
garlic cloves3
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each)1 ½
-
tomato purée1 Tbsp
-
cornflour1 - 2 Tbsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
659.3 mg
Πρωτεΐνη
32 g
Θερμίδες
1594 kJ /
380 kcal
Λιπαρά
13 g
Φυτικές ίνες
4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.9 g
Υδατάνθρακες
50 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix Friend
32 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Fennel Orzotto
50 λεπτ.
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1ωρ. 10 λεπτ.
Spicy Pulled Beef
8ωρ. 10 λεπτ.
Healthy Greek Turkey Burgers
40 λεπτ.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken Enchiladas
1ωρ.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Beef, Ale and Dumpling Stew
1ωρ. 55 λεπτ.
Pork with Spinach Lentils
20 λεπτ.
Chicken and Cauliflower Curry
45 λεπτ.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Curry Noodles with Pork
45 λεπτ.