Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet

Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • dried prunes (approx. 110 g), pitted
    8
  • good quality pork sausagemeat
    300 g
  • pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
    2
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • sunflower oil for brushing
    2 Tbsp
  • water
    1250 g
  • waxy potatoes peeled, cut in pieces (3 cm)
    1200 g
  • onions quartered
    190 g
  • garlic cloves
    3
  • chicken stock cubes (for 0.5 l each)
    1 ½
    1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • tomato purée
    1 Tbsp
  • cornflour
    1 - 2 Tbsp

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 380 kcal / 1594 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 50 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.9 g
Νάτριο 659.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων