
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels
-
extra virgin olive oil80 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
lemon zest, grated2 tsp
-
turbot fillets (120-200 g each)4
-
courgettes cut in pieces (3 cm)60 g
-
green beans trimmed, halved70 g
-
mixed peppers cut in pieces (3 cm)70 g
-
water500 g
-
waxy potatoes peeled, cut in slices (3 mm)400 g
Red Berry Sauce and Finalisation
-
mixed fresh red berries600 g
-
white wine250 g
-
rum10 g
-
cornflour1 Tbsp
-
caster sugar50 g
-
ice cream to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
593 mg
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
2767 kJ /
661 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
10.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
51 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix Friend
32 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 λεπτ.
Fish and potatoes with tomato sauce
50 λεπτ.
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1ωρ. 20 λεπτ.
Steamed Garlic Prawns
30 λεπτ.
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 λεπτ.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1ωρ.
Calamares a la Americana
50 λεπτ.