Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée

Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée

4.8 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

  • celeriac peeled, cut in pieces (2 cm)
    350 g
  • floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (2 cm)
    400 g
  • Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, fontina), cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • chicken breast fillets, skinless
    800 g
  • fine sea salt or to taste
    3 tsp
  • ground black pepper or to taste
    ½ tsp
  • garlic cloves
    3
  • olive oil
    30 g
  • onions quartered
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • sugar
    1 tsp
  • milk
    300 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • dried oregano
    1 ½ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 534 kcal / 2235 kJ
Πρωτεΐνη 47 g
Λιπαρά 25 g
Υδατάνθρακες 26 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 13 g
Νάτριο 1288 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων