Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori

Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori

4.3 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Tagliatelle al basilico
  • 300 g di farina tipo 0
  • 3 uova (da 60 g circa)
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 10 g di foglie di basilico fresche lavate e asciugate, tritate finemente
Condimento
  • 2700 g di acqua
  • 6 pomodori San Marzano maturi
  • 1 spicchio di aglio
  • 5 - 6 foglie di basilico lavate e asciugate
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 120 g di olive nere denocciolate (taggiasche)
  • 70 g di pecorino romano grattugiato

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 564 kcal / 2360 kJ
Πρωτεΐνη 20.4 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 61.5 g
Φυτικές ίνες 4.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων