Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori

Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori

4.3 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Tagliatelle al basilico
  • di farina tipo 0
    300 g
  • uova (da 60 g circa)
    3
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di foglie di basilico fresche lavate e asciugate, tritate finemente
    10 g
Condimento
  • di acqua
    2700 g
  • pomodori San Marzano maturi
    6
  • spicchio di aglio
    1
  • foglie di basilico lavate e asciugate
    5 - 6
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di sale
    2 pizzico
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di olive nere denocciolate (taggiasche)
    120 g
  • di pecorino romano grattugiato
    70 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 564 kcal / 2360 kJ
Πρωτεΐνη 20.4 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 61.5 g
Φυτικές ίνες 4.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων