Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella

Croissants de espelta rellenos de tomate y mozarella

2.7 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
16 unidades

Υλικά

  • de queso parmesano en trozos
    40 g
  • de compota de manzana
    50 g
  • de aceite de girasol
    50 g
  • de queso fresco batido desnatado
    250 g
  • huevo
    1
  • sal
    1 cucharadita
  • de harina de espelta
    400 g
  • de polvo de hornear
    1 cucharadita
  • de tomates secos en aceite escurridos
    100 g
  • de mozzarella en trozos
    150 g
  • de tomate concentrado
    2 cucharadas
  • de orégano seco
    1 cucharadita
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
  • agua para pincelar

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 180 kcal / 752 kJ
Πρωτεΐνη 8 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων