Weizenbrot Betty

Weizenbrot Betty

4.7 143 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 35 λεπτ.
20 Scheiben

Υλικά

  • Wasser etwas mehr zum Besprühen
    120 g
  • frische Germ zerbröselt
    20 g
    7 g Trockengerm, z. B. von Dr. Oetker
  • Weizenmehl, glatt Type W700, etwas mehr zum Bemehlen
    600 g
  • Salz
    2 TL
  • Buttermilch
    250 g
  • Brotgewürz (προαιρετικό πεδίο) (siehe Tipp)
    1 TL
  • Rapsöl
    Kokosöl, zum Einfetten

Διατροφή ανά 1 Scheibe

Θερμίδες 111.8 kcal / 467.3 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 0.7 g
Υδατάνθρακες 22.3 g
Φυτικές ίνες 1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 125.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων