
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roggen-Malzbier-Brot
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Roggenmehl Type 1150400 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten300 g
-
Malzbier330 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen150 g
-
Butter weich30 g
-
Sauerteig (75 g), z.B. von Seitenbacher1 Pck.
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Salz2 ½ TL
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
172 kcal /
617 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνZwiebelbaguettes
3ωρ.
Olivenring
3ωρ.
Roggenfladenbrot
2ωρ. 10 λεπτ.
Laugenbrezeln
1ωρ. 15 λεπτ.
Einfaches Mischbrot
3ωρ. 40 λεπτ.
Hafer-Körner-Brot
11ωρ. 40 λεπτ.
Ciabatta
17ωρ.
Frühstücks-Früchte-Brot
2ωρ.
Gefüllte mediterrane Baguettes
3ωρ. 10 λεπτ.
Brötchen mit Zimt und Rosinen
1ωρ. 20 λεπτ.
Mohnflesserl aus Dinkel
1ωρ. 50 λεπτ.
Gefüllte marokkanische Brote
2ωρ. 45 λεπτ.