
Συσκευές & Αξεσουάρ
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
20 Scheiben
Υλικά
-
Buchweizen250 g
-
Hirse125 g
-
Kartoffelstärke100 g
-
Flohsamenschalen20 g
-
Buttermilch300 g
-
Wasser150 g
-
frische Germ zerbröselt10 g
-
Rapsöl etwas mehr zum Einfetten10 g
-
Brotgewürz1 - 2 TL
-
Salz1 - 2 TL
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
102 kcal /
425 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0 g
Νάτριο
146 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Rockstar Kim
5 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Fenchelzöpfe
3ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Stockbrot
20 λεπτ.
Maroniscones
10ωρ.
Ciabattabrötchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Fussball-Partysonne
1ωρ.
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1ωρ. 10 λεπτ.
Focaccia Blumenwiese
1ωρ. 40 λεπτ.