Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)

Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)

4.4 67 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 20 λεπτ.
20 Scheiben

Υλικά

  • Buchweizen
    250 g
  • Hirse
    125 g
  • Kartoffelstärke
    100 g
  • Flohsamenschalen
    20 g
  • Buttermilch
    300 g
  • Wasser
    150 g
  • frische Germ zerbröselt
    10 g
  • Rapsöl etwas mehr zum Einfetten
    10 g
    Kokosöl
  • Brotgewürz
    1 - 2 TL
  • Salz
    1 - 2 TL

Διατροφή ανά 1 Scheibe

Θερμίδες 102 kcal / 425 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 146 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων