Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón

Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón

4.3 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
8 porción

Υλικά

  • de col de bruselas en mitades
    270 g
  • de calabacita en medias lunas (1 cm)
    480 g
  • de zanahorias peladas, rebanadas
    480 g
  • de aceite de oliva extra virgen
    85 g
  • de sal del himalaya o al gusto
    2 cditas
  • de romero fresco
    2 ramitas
  • de farro
    210 g
    210 g de trigo freekeh
  • de agua
    720 g
  • de queso feta
    60 g
  • de eneldo fresco
    3 - 5 ramitas
  • limón amarillo con zumo y cáscara
    1
  • de sal o al gusto
    ¼ cdita
  • pimienta negra molida o al gusto
    ¼ cdita
  • eneldo fresco para adornar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 273 kcal / 1146 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 34 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 641 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων