Συσκευές & Αξεσουάρ
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Sri Lankan hot fruit chutney
-
white sugar200 g
-
white vinegar900 g
-
garlic powder30 g
-
ground ginger30 g
-
Kashmiri chilli powder to taste40 g
-
sea salt2 tsp
-
fresh apricots or peaches, stones removed and cut into eighths900 g
Roast chicken
-
whole chicken1200 - 1400 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
1001.8 mg
Πρωτεΐνη
250.1 g
Θερμίδες
11195.8 kJ /
2644.2 kcal
Λιπαρά
180.3 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
54.8 g
Υδατάνθρακες
14 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix creating something incredible
92 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Gozleme
1ωρ. 40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Zucchini cheddar slice
45 λεπτ.
Poached chicken with liquid stock
25 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb spezzatino
1ωρ. 45 λεπτ.
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8ωρ. 50 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Sri Lankan red beef curry
1ωρ. 40 λεπτ.