
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mussels with Garlic Sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mussels in shell1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil50 g
-
garlic cloves large6
-
Dijon mustard15 g
-
water100 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
white wine30 g
-
fresh coriander leaves roughly chopped, for garnishing
-
crusty bread for serving
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1699.5 mg
Πρωτεΐνη
30.2 g
Θερμίδες
1428.6 kJ /
341.5 kcal
Λιπαρά
18.2 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.7 g
Υδατάνθρακες
11.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Family Favourites
16 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 λεπτ.
Best Beer Battered Fish
30 λεπτ.
Seafood Korma
40 λεπτ.
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 λεπτ.
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 λεπτ.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 λεπτ.
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Asian Steamed Side of Salmon
1ωρ. 45 λεπτ.
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 λεπτ.