Corona trenzada de espelta con queso, romero y tomates secos

Corona trenzada de espelta con queso, romero y tomates secos

4.2 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
10 raciones

Υλικά

  • de harina de espelta (y algo más para espolvorear)
    400 g
  • de levadura prensada fresca desmenuzada
    15 g
  • de aceite de oliva
    60 g
  • de leche
    150 g
  • de miel
    30 g
  • huevo
    1
  • de sal
    1 cucharadita
  • de queso cremoso
    150 g
  • de queso feta en trozos
    150 g
  • de cebolla en trozos
    120 g
  • de romero fresco (solo las hojas), y algo más para decorar
    2 ramitas
  • tomates secos en aceite en trozos de 5 mm
    8
  • yema de huevo batida con 1 cucharada de agua
    1
  • mermelada de arándanos para servir

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 336 kcal / 1405 kJ
Πρωτεΐνη 8.9 g
Λιπαρά 17.2 g
Υδατάνθρακες 36.4 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.7 g
Νάτριο 342.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων