
Συσκευές & Αξεσουάρ
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
333 kcal /
1393 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
680 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 λεπτ.
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 λεπτ.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 λεπτ.
Fish Ceviche
3ωρ. 25 λεπτ.
Ratatouille with Pecorino
1ωρ. 5 λεπτ.
Greek Rice
1ωρ. 20 λεπτ.
Greek Stuffed Chicken
1ωρ. 35 λεπτ.
Coleslaw
10 λεπτ.
Stir-Fried Vegetables
15 λεπτ.
Ratatouille
40 λεπτ.
Mashed Potatoes
50 λεπτ.
Steamed Rice
25 λεπτ.