
Συσκευές & Αξεσουάρ
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 portions
Υλικά
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
333 kcal /
1393 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
680 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamed Spinach
30 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Cauliflower Mash
25 Min
Deli Macaroni Salad
1 Std. 45 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Asparagus Sauté
15 Min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50 Min
Steamed and Grilled Beets
1 Std. 20 Min