Canelón de jamón ibérico

Canelón de jamón ibérico

3.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ.
8 raciones

Υλικά

Caldo de jamón ibérico
  • de puerro en trozos
    100 g
  • de zanahoria en trozos
    80 g
  • de cebolla en trozos
    60 g
  • de apio nabo en trozos
    80 - 100 g
  • diente de ajo
    1
  • de agua
    1400 g
  • de huesos de jamón ibérico lavados
    500 g
Bechamel de jamón ibérico
  • de jamón ibérico en dados de 1 cm
    80 g
  • de mantequilla
    40 g
  • de aceite
    10 g
  • de harina de trigo
    50 g
  • de nata (35% de grasa)
    120 g
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
  • de leche
    130 g
Salsa de jamón ibérico
  • de aceite de girasol
    60 g
  • de mantequilla en trozos
    60 g
Montaje
  • de jamón ibérico finas y grandes, a temperatura ambiente (150-200 g)
    8 lonchas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 331 kcal / 1384 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 7.9 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.1 g
Νάτριο 835.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων