Risotto de granada, queso azul y brandy

Risotto de granada, queso azul y brandy

4.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 40 g de queso parmesano en trozos
  • 1 echalot (aprox. 30 g)
  • 30 g de mantequilla sin sal
  • 320 g de arroz para risotto (p.ej. Carnaroli, Arborio), (ver tip)
  • 50 g de brandy
  • 1 granada sólo las semillas (aprox. 260 g)
  • 820 g agua
  • 1 ½ cdita sal o al gusto
  • 120 g de queso azul cortado en cubos (1 cm)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 569.5 kcal / 2382.8 kJ
Πρωτεΐνη 16.5 g
Λιπαρά 18.5 g
Υδατάνθρακες 76.8 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.3 g
Νάτριο 1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων