Vitello tonnato sous-vide

Vitello tonnato sous-vide

3.9 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

Kalbfleisch sous-vide
  • Wasser etwas mehr zum Kühlen
    1500 g
  • Zitronensaft frisch gepresst (siehe Tipp)
    30 g
  • Kalbfleisch in einem Stück (siehe Tipp)
    600 g
  • natives Olivenöl extra
    15 g
  • Salz
    1 Prise
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Wacholderbeeren
    2 - 3
Thunfisch-Sauce
  • Erdnussöl
    200 g
  • Thunfisch in Öl abgetropft
    80 g
  • Sardellenfilets, in Öl eingelegt abgetropft
    2
  • Kapern, eingelegt
    5 - 10 g
  • Zitronensaft frisch gepresst
    15 g
  • weißer Balsamessig
    5 g
  • Eidotter
    2

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 531 kcal / 2224 kJ
Πρωτεΐνη 26 g
Λιπαρά 48 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 10 g
Νάτριο 352 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων