
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mit Eiern und Fisolen gefülltes Brot
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 50 λεπτ.
10 Scheiben
Υλικά
Füllung
-
Basilikum, frisch nur Blätter5 g
-
Oliven, schwarz, entkernt120 g
-
Wasser500 g
-
Eier (Größe M)7
-
Fisolen, frisch in Stücken (1 cm)200 g
-
Sonnenblumenöl200 g
-
Knoblauchzehe halbiert1
-
Zitronensaft1 Spritzer
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 - 2 Prisen
-
Senf1 TL
-
Weißbrot (ca. 500 g)1
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
402 kcal /
1684 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
671 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Frühlingsküche
26 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Dinkel-Bürli
11ωρ.
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3ωρ. 30 λεπτ.
Mediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Tomatenbrot
1ωρ. 35 λεπτ.
Dinkelweckerl
23ωρ. 40 λεπτ.
Kartoffelbrot
1ωρ. 50 λεπτ.
Knusperspitze
5ωρ. 30 λεπτ.
Körnerbrötchen
2ωρ. 50 λεπτ.
Handsemmerl
10ωρ. 55 λεπτ.
Pesto-Hörnchen
1ωρ. 20 λεπτ.