
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mit Eiern und Fisolen gefülltes Brot
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 50 λεπτ.
10 Scheiben
Υλικά
Füllung
-
Basilikum, frisch nur Blätter5 g
-
Oliven, schwarz, entkernt120 g
-
Wasser500 g
-
Eier (Größe M)7
-
Fisolen, frisch in Stücken (1 cm)200 g
-
Sonnenblumenöl200 g
-
Knoblauchzehe halbiert1
-
Zitronensaft1 Spritzer
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 - 2 Prisen
-
Senf1 TL
-
Weißbrot (ca. 500 g)1
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
402 kcal /
1684 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
671 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Frühlingsküche
26 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHefezopf
2ωρ. 20 λεπτ.
Kräuterfaltenbrot
1ωρ. 10 λεπτ.
Mediterrane Baguettes
1ωρ. 30 λεπτ.
Dinkel-Bürli
11ωρ.
Orient-Fladenbrote
1ωρ.
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14ωρ. 30 λεπτ.
Stockbrot
20 λεπτ.
Brioche Burger Buns
3ωρ.
Streuselzopf
1ωρ. 30 λεπτ.
Bürli mit Roggen
12ωρ.
Brioche
2ωρ.
Tortano mit Schinken und Taleggio
2ωρ. 15 λεπτ.