
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mit Eiern und Fisolen gefülltes Brot
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 50 λεπτ.
10 Scheiben
Υλικά
Füllung
-
Basilikum, frisch nur Blätter5 g
-
Oliven, schwarz, entkernt120 g
-
Wasser500 g
-
Eier (Größe M)7
-
Fisolen, frisch in Stücken (1 cm)200 g
-
Sonnenblumenöl200 g
-
Knoblauchzehe halbiert1
-
Zitronensaft1 Spritzer
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 - 2 Prisen
-
Senf1 TL
-
Weißbrot (ca. 500 g)1
Διατροφή ανά 1 Scheibe
Θερμίδες
402 kcal /
1684 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
26 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
671 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Frühlingsküche
26 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMediterranes Rosmarinbrot
1ωρ. 55 λεπτ.
Fenchelzöpfe
3ωρ.
Menü: Vollwert-Focaccia mit Tomaten-Feta-Dip, Erdbeertraum
50 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.
Allrounder-Brot
45 λεπτ.
Karotten-Walnuss-Brot
2ωρ.
Stockbrot
20 λεπτ.
Maroniscones
10ωρ.
Ciabattabrötchen
1ωρ. 50 λεπτ.
Fussball-Partysonne
1ωρ.
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1ωρ. 10 λεπτ.
Focaccia Blumenwiese
1ωρ. 40 λεπτ.