Ταρταλέτες σφολιάτας με αντίδια και γκοργκοντζόλα

Ταρταλέτες σφολιάτας με αντίδια και γκοργκοντζόλα

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

  • βούτυρο για το βουτύρωμα
  • αλεύρι για το αλεύρωμα
  • φυτικό λάδι (π.χ. ηλιανθέλαιο ή κραμβέλαιο)
    10 γρ.
  • βελγικά αντίδια σε κομμάτια
    500 γρ.
  • λευκό βαλσαμικό ξίδι
    20 γρ.
  • νερό
    10 γρ.
  • αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    2 πρέζες
  • πιπέρι, αλεσμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    2 πρέζες
  • δόσεις σφολιάτας (βλ. συμβουλή)
    2
  • τυρί γκοργκοντζόλα σε 6 κομμάτια
    120 γρ.
  • αυγό χτυπημένο
    1

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 678 kcal / 2815 kJ
Πρωτεΐνη 12.5 g
Λιπαρά 51 g
Υδατάνθρακες 40.5 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 32.5 g
Νάτριο 591.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων