Panecillos de beicon con pera y tomillo

Panecillos de beicon con pera y tomillo

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 15ωρ.
12 unidades

Υλικά

Masa madre de centeno
  • de agua
    130 g
  • de pie de masa de centeno
    10 g
  • de harina integral de centeno
    100 g
Biga
  • de agua
    70 g
  • de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
    1 trozo
  • de harina de espelta
    130 g
Masa principal
  • de aceite para engrasar
    1 cucharadita
  • de agua
    190 g
  • de miel
    20 g
  • de levadura prensada fresca
    5 g
  • de harina de fuerza
    400 g
  • de sal (10-12 g)
    2 cucharaditas
  • de mantequilla en trozos pequeños
    30 g
  • de tomillo seco
    2 cucharaditas
  • pera conferencia (no muy madura)
    1
  • de beicon cortadas por la mitad
    24 lonchas

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 458 kcal / 1919 kJ
Πρωτεΐνη 13.9 g
Λιπαρά 25.7 g
Υδατάνθρακες 43.2 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.9 g
Νάτριο 766.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων