Συσκευές & Αξεσουάρ
海底椰無花果雞湯
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 15 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
帶皮帶骨雞腿肉400 克
-
水1800 克
-
海底椰 洗淨,預先浸泡1小時30 克
-
南杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜10 克
-
北杏 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜10 克
-
無花果乾20 克
-
蜜棗2 顆
-
鹽1 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
76 mg
Πρωτεΐνη
30.8 g
Θερμίδες
1000 kJ /
239.2 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
105.9 g
Υδατάνθρακες
7.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
吃出美顏肌
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν