Curry katsu de tofu vegano

Curry katsu de tofu vegano

3.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porciones

Υλικά

  • 500 g de tofu firme
  • 910 g de agua
  • 70 g de harina de trigo
  • 1 ½ cdita de sal
  • 220 g de arroz para sushi
  • 1 diente de ajo pelado
  • 15 g de jengibre pelado y en rebanadas (2 mm)
  • 85 g de manzana en trozos
  • 150 g de zanahoria en rebanadas (0,5 cm)
  • 100 g de cebolla blanca en octavos
  • 30 g de aceite vegetal
  • 3 cditas de curry en polvo
  • 1 cdita de garam masala
  • 50 g de catsup
  • 2 cda de salsa de soya
  • 20 g de salsa de soya obscura, sin gluten (προαιρετικό πεδίο)
  • 2 cdas de azúcar morena
  • aceite vegetal para freír
  • 200 g de panko
    200 g de pan molido
  • hojas de cilantro, frescas para decorar
  • semillas de ajonjolí para decorar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 811.3 kcal / 3394.3 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 22.9 g
Υδατάνθρακες 117.7 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.4 g
Νάτριο 992.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων