Συσκευές & Αξεσουάρ
Ιταλικές κροκέτες ρυζιού με μοτσαρέλα
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 κομμάτια
Υλικά
Βράσιμο ρυζιού
-
κρεμμύδια κομμένα στη μέση100 γρ.
-
ρύζι για ριζότο200 γρ.
-
βούτυρο, ανάλατο30 γρ.
-
νερό400 γρ.
-
αλάτι½ κ.γλ.
-
½ κύβο ζωμού λαχανικώνπάστα ζωμού λαχανικών1 κ.γλ.
Κροκέτες
-
σκληρό ψωμί σε μικρούς κύβους70 γρ.
-
αλάτι¼ κ.γλ.
-
φρεσκοτριμμένο πιπέρι1 πρέζα
-
100 - 150 γρ. μοτσαρέλα, φρέσκια, σε κύβους (1-2 εκ.)τυρί μοτσαρέλα σε κύβους (1-2 εκ.)100 - 150 γρ.
-
αβγό χτυπημένο ελαφρά1
-
ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 κομμάτι
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
685 kJ /
164 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Συνοδευτικά με ρύζι
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΛουκάνικα με σάλτσα κάρυ
20 min
Υγιεινές "τηγανητές" πατάτες
40 min
Κουλούρι Θεσσαλονίκης
50 min
Κεφτεδάκια με κιμά και λαχανικά
20 min
Ντάκος κρητικός
Brak ocen
Τορτίγιες με κινόα
Brak ocen
Σοκολάτα με κινόα
40 min
Ψωμάκια-Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τυρί γκούντα και τσίλι
Brak ocen
Αλμυρά γαλλικά σου τυριού (gougères) με έμενταλ
Brak ocen
Σφολιατίνια palmiers με δύο γεμίσεις
Brak ocen
Φωλιές από φύλλο κρούστας με μανιτάρια και σπανάκι
Brak ocen
Αλμυρά μπισκότα με αρωματικά βότανα και παρμεζάνα
Brak ocen