Grasica cielęca z cebulą dymką

Grasica cielęca z cebulą dymką

3.1 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
6 porcji

Υλικά

  • grasicy cielęcej
    1000 g
  • octu
    250 g
  • zimnej wody plus dodatkowa ilość do schłodzenia grasicy
    750 g
  • wody
    600 g
  • kostki lodu do schłodzenia grasicy
  • cebuli dymki ze szczypiorem, pokrojonej na 3 cm kawałki
    300 g
  • ząbki czosnku
    2
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • soli plus dodatkowa ilość do smaku
    1 - 2 szczypty
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 - 2 szczypty
  • białego wina
    100 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    100 g
  • papryka słodka, mielona do smaku

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 545 kcal / 2280 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 45 g
Υδατάνθρακες 10 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων