Συσκευές & Αξεσουάρ
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
4 porties
Υλικά
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
604 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
2638 kJ /
631 kcal
Λιπαρά
45 g
Φυτικές ίνες
17 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Slowcooken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGriekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 λεπτ.
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 λεπτ.
Stoofgerecht met tofu
30 λεπτ.
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 λεπτ.
Knolselder parmigiana
1ωρ. 10 λεπτ.
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 λεπτ.
Vegan Lasagne met Linzen
Καμία βαθμολογία
Zoete Aardappel Bloemtaart
Καμία βαθμολογία
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Καμία βαθμολογία
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Καμία βαθμολογία
Salade van Rode Biet en Aardbei
Καμία βαθμολογία
Mediterrane groentepasta
Καμία βαθμολογία