
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 30 λεπτ.
4 porties
Υλικά
Walnotenpesto
-
pecorino kaas in stukken50 g
-
walnoten gepeld50 g
-
verse peterseliebladeren50 g
-
olijfolie100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Cassoulet
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in stukken (2 cm)120 g
-
selderij bladeren in partjes (2 cm)60 g
-
witte bonen, uit blik een nacht geweekt200 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
tomatensaus400 g
-
groentenbouillon200 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
zout1 tl
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
631 kcal /
2638 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
17 g
Κορεσμένα λιπαρά
8 g
Νάτριο
604 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slowcooken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalade van Rode Linzen en Proteïnen
25 λεπτ.
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 λεπτ.
Falafel met rode bieten hummus
20 λεπτ.
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 λεπτ.
Bloemige Focaccia
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1ωρ.
Vegan Oesterzwam Shoarma
Καμία βαθμολογία
Vegan Bolognese
Καμία βαθμολογία
Vegan Burgers
Καμία βαθμολογία
Vegan Aubergine Massaman Curry
Καμία βαθμολογία
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Καμία βαθμολογία
Prei en Kaas Taart
Καμία βαθμολογία