Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1333.5 mg
Πρωτεΐνη
23.4 g
Θερμίδες
1539.5 kJ /
366.6 kcal
Λιπαρά
28.3 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix Favourites
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlum and raspberry chia puddings
2 Std. 30 Min
Bagels with bacon jam and egg
3 Std. 20 Min
Banana oat clusters
55 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Tofu scramble
25 Min
Muffin pan chorizo frittatas
30 Min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30 Min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 Min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 Std. 10 Min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 Min
Coconut quinoa with sticky mango
30 Min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24 Std. 10 Min