
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
366.6 kcal /
1539.5 kJ
Πρωτεΐνη
23.4 g
Λιπαρά
28.3 g
Υδατάνθρακες
2.6 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Νάτριο
1333.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix Favourites
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCoconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
CADA (4 ingredient muesli)
10min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15min
Blueberry jam
35min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Spinach and leek frittata
40min
Sweet potato pikelets
45min
Savoury potato bundt
1h 55min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Banana oat clusters
55min
Mushrooms with pistachio butter
35min