
Συσκευές & Αξεσουάρ
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
Smoked salmon and avocado salsa
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces1 tbsp
-
smoked salmon80 g
-
fresh baby spinach leaves (optional)10
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice (approx. ½ lemon), to taste20 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
Poached egg pots
-
water700 g
-
fresh baby spinach leaves stalks removed150 g
-
sea salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream30 g
-
Parmesan cheese grated1 tbsp
-
eggs2
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1333.5 mg
Πρωτεΐνη
23.4 g
Θερμίδες
1539.5 kJ /
366.6 kcal
Λιπαρά
28.3 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.1 g
Υδατάνθρακες
2.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix Favourites
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAmerican-style pancakes
45 λεπτ.
Shakshuka
50 λεπτ.
Waffles
25 λεπτ.
Hash browns
40 λεπτ.
Fluffy ricotta pancakes
35 λεπτ.
Better-for-you banana pancakes
30 λεπτ.
Wholemeal crumpets
1ωρ. 40 λεπτ.
Muffin pan chorizo frittatas
30 λεπτ.
Pikelets
35 λεπτ.
Breakfast fruit bars
1ωρ. 20 λεπτ.
Mocha-iced coffee
5 λεπτ.
Savoury crêpes
45 λεπτ.