
Συσκευές & Αξεσουάρ
Nyonya curry chicken bun
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
water120 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour350 g
-
milk powder30 g
-
egg1
-
unsalted butter room temperature40 g
-
sea salt½ tsp
Nyonya curry chicken filling
-
chicken Marylands skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
Nyonya spice paste150 g
-
Madras curry powder20 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil to grease
-
coconut milk200 g
-
egg lightly beaten1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
630 kcal /
2646 kJ
Πρωτεΐνη
35 g
Λιπαρά
36.6 g
Υδατάνθρακες
40.9 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.1 g
Νάτριο
1054.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 godz. 40 min
Pizza pockets
1 godz. 50 min
Curried chicken salad wraps
50 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min
Moroccan lamb with pilaf
5 godz. 40 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min