
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beef pierogi
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
Filling
-
onion cut into quarters100 g
-
grapeseed oil20 g
-
beef cooked and cut into pieces (see Tips)320 - 350 g
-
carrot cooked and cut into pieces (see Tips)40 - 50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram to taste¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra to cook250 g
-
egg1
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to cook1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
488.3 kcal /
2043.2 kJ
Πρωτεΐνη
22.3 g
Λιπαρά
10.9 g
Υδατάνθρακες
73.7 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.1 g
Νάτριο
237.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPad kra pow
45 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
Beef and mushroom hot pot
2ωρ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.
Plaited pork pie
40 λεπτ.
Harissa lamb with green couscous
40 λεπτ.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Korean barbecue pork with rice salad
40 λεπτ.
Chicken, leek and corn pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Mexican chicken soup
30 λεπτ.