Συσκευές & Αξεσουάρ
Sweet and sour pork ribs
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork ribs cut into small pieces (approx. 5 cm - see Tips)500 g
-
cornflour1 tbsp
-
fresh ginger peeled and cut into thin slices10 g
-
vegetable oil10 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tip)50 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
374.5 mg
Πρωτεΐνη
20.3 g
Θερμίδες
1906.6 kJ /
455.7 kcal
Λιπαρά
32 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.8 g
Υδατάνθρακες
16.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Poached chicken with liquid stock
25 λεπτ.
Korean fried chicken
4ωρ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Krispy fried chicken
25 λεπτ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Gozleme
1ωρ. 40 λεπτ.
Aussie meat pies
2ωρ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Steak tartare
10 λεπτ.