Japanische Kroketten

Japanische Kroketten

3.8 37 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 Portionen

Υλικά

Tonkatsu-Sauce
  • Worcester-Sauce
    30 g
  • dunkle Sojasauce
    15 g
  • Austernsauce
    15 g
  • Ketchup
    40 g
  • Zucker
    10 g
Japanische Kroketten und Fertigstellung
  • Wasser
    500 g
  • Salz
    2 TL
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (3 x 3 cm)
    650 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • glatte Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Butter in Stücken
    20 g
  • Hackfleisch, gemischt zerzupft
    150 g
  • dunkle Sojasauce
    10 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Speisestärke zum Bearbeiten
  • Eier
    2
  • Mehl zum Panieren
  • Panko zum Panieren
  • Öl zum Ausbacken

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 168 kcal / 701 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 20 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 6 g
Νάτριο 920 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων